Se incarca...

Top cele mai utilizate practici impotriva soarecilor

top capcane soareci

Inca din cele mai vechi timpuri, soarecii au reprezentat o problema impotriva careia oamenii s-au vazut nevoiti sa lupte. Se inmultesc foarte rapid si totodata nu sunt foarte pretentiosi in legatura cu mediul de trai. Iar ca o consecinta a acestor aspecte, populatiile de soareci sunt din ce in ce mai numeroase.

Odata invadata o proprietate de catre soareci, poate fi nevoie de multa munca pentru indepartarea lor. Atat nevoia oamenilor de a-si proteja gospodariile cat si creativitatea acestora au dus la aparitia mai multor practici impotriva soarecilor.

Pentru ca stim cat de arzatoare poate fi nevoia de a gasi unei metode eficiente de alungare a rozatoarelor, am pregatit un top al celor mai utilizat practici anti soareci.

Astfel, daca soarecii reprezinta o problema cu care de confrunti de mult timp si totusi nu reusesti sa ii alungi de pe proprietatea ta, recomandarile din randurile urmatoare te vor ajuta sa scapi de ei.

Utilizarea aparatelor cu ultrasunete

Cu toate ca reprezinta o practica relativ noua de a lupta impotriva daunatorilor, aparatele cu ultrasunete reprezinta un mod foarte popular de combatere a rozatoarelor. Tehnologia inovativa folosita de aceste dispozitive garanteaza eficienta si randamentul maxim in lupta contra rozatoarelor.

5 motive pentru a utiliza aparatele cu ultrasunete

·        Garanteaza eficienta sporita intr-un timp cat mai redus;

·        Reprezinta un mod ecologic de alungare a rozatoarelor;

·        Nu apar mirosuri neplacuta in urma decesului rozatoarelor, deoarece nu ii ucide ci doar ii alunga;

·        Nu sunt daunatoare pentru oameni sau animale de companie;

·        Sunt foarte simplu de utilizat.

Vezi in magazinul nostru online toate aparatele cu ajutorul carora poti castiga lupta impotriva rozatoarelor, precum si pe care le poti folosi pentru a-ti proteja proprietatea de soareci.

De asemenea, exista si aparate pe care le poti monta la masina pentru a o proteja de daunele pe care rozatoarele le pot crea. Iti recomandam sa fii preventiv si sa iei toate masurile necesare pentru a tine rozatoarele departe.

Capcane cu lipici

Chiar daca nu este o practica atragatoare din punct de vedere estetic, capcanele cu lipici sunt in continuare folosite pentru a scapa de soarecii daunatori.

Efectul sau este insa la o scara mult mai mica decat in cazul aparatelor cu ultrasunete. Totusi, daca in casa ta a patruns doar un soricel, atunci e probabil sa iti poti face treaba folosind o capcana cu lipici.

Partea proasta este insa ca va trebui sa arunci intreaga capcana dupa ce ai capturat un soricel, sau sa il indepartezi personal, ceea ce nu pare a fi foarte atragator.

Amplaseaza capcana in locuri in care soarecii isi duc veacul si pune o mica momeala pe ea, iar astfel ei vor fi atrasi si vor ramane captivi.

Capcane mecanice

Capcanele mecanice reprezinta probabil una dintre cele mai vechi practici impotriva soarecilor. Iar ele sunt folosite inca si astazi, cu toate ca randamentul lor este de asemenea la scara mai mica.

Sunt simple, usor de utilizat si pot captura destul de multi soareci. Sunt deja foarte renumite iar de aceea oamenii inca mai continua sa le foloseasca. La fel ca in cazul capcanelor cu lipici, va trebui sa indepartezi personal soriceii.

Totusi, daca ai o pisica ii vei face cu siguranta o mare bucurie.

Otrava anti-rozatoare

Cu toate ca este o metoda care are si „consecinte”, un numar mare de persoane prefera sa foloseasca otrava anti-rozatoare. Poate fi gasita in comert sub diferite forme iar randamentul sau este destul de bun.

Cu toate acestea insa soarecii ajung sa moara in locuri imposibil de accesat, iar drept urmare vor aparea mirosuri neplacute greu de suportat.

Tu ce metode de combatere a soarecilor folosesti?

Articole asemanatoare

Pisicile sunt fara dar sau poate niste animale de companie foarte indragite si simpatice. Neglijenta multor stapani de pisici au dus insa la aparitia unui numar t...
Pentru persoanele care locuiesc in apropierea unei paduri daunatori ca soarecii sau insectele reprezinta cea mai mica problema. In zonele de padure exista o alta ...
Un singur porumbel asezat pe coama casei poate constitui o imagine destul de placuta, insa un stol intreg care iti viziteaza deseori proprietatea poate produce o ...
La fel ca rozatoarele, pasarile se dovedesc a fi deseori tare deranjante, mai ales din cauza faptului ca produc foarte multa mizerie. Prin excrementele lor, pasar...
Deși câinii maidanezi reprezintă o problemă cu care ne confruntăm de foarte mult timp, se pare că încă nu s-au găsit soluțiile cele mai eficiente pentru ca aceast...