Se incarca...

Tipuri de capcane pentru pasari

porumbei

Nu poti sti cat de suparatoare pot fi pasarile pana in momentul in care iti invadeaza proprietatea. Acestea isi construiesc cuiburi pe pervaze, pe balcon, la streasina si in multe alte locuri. Aspectul lor devine inestetic si totodata toate tipurile de suprafete au de suferit din cauza excrementelor pasarilor.

De regula, porumbeii reprezinta pasarile cele mai suparatoare. In ultimii ani s-au inmultit foarte mult, iar nevoia unor tipuri de capcane eficiente pentru pasari este foarte bine justificata.

Cladirile, masinile, trotuarele, pietonalele si chiar monumentele sunt afectate de numarul tot mai mare de porumbei si alte pasari. Din fericire exista insa si metode de combatere a pasarilor care de-a lungul timpului au fost imbunatatite si au dat rezultate de fiecare data.

Punem la dispozitia clientilor nostri mai multe solutii impotriva pasarilor pentru a-i ajuta sa scape definitiv de problema pasarilor care fac foarte multa mizerie. Despre tipurile de capcane pentru pasari ne-am propus sa discutam in acest articol.

Mai exact, iti prezentam care sunt cele mai bune moduri prin care poti scapa de pasari, indiferent de tipul lor. Incearca-le si tu si vei reusi sa scapi de pasari fara prea multe complicatii.

Aparate cu ultrasunete anti pasari

De-a lungul timpului au fost folosite o multime de capcane anti pasari, insa cea mai eficienta metoda este reprezentata de utilizarea aparatelor cu ultrasunete. Aparatele cu ultrasunete sunt relativ o metoda noua de combatere a rozatoarelor, insa foarte utila si practica.

Sub forma unor aparate de mici dimensiuni, cu aspect modern, aceste dispozitive te pot ajuta sa scapi de pasari intr-un timp foarte scurt.

Modul de functionare al aparatelor anti pasari este foarte simplu. In dotarea lor sunt incluse unul sau mai multe difuzoare cu ajutorul carora se realizeaza emiterea ultrasunetelor.

Ultrasunetele sunt emise, de obicei, la o frecventa foarte inalta, la intervale de timp standard. Acestea, chiar daca nu sunt periculoase pentru oameni, urechea umana neavand capacitatea de a detecta ultrasunetele, pentru pasari se dovedesc a fi foarte suparatoare. Nu le afecteaza fizic, insa vor fi determinate sa paraseasca aria de actiune a aparatului.


Aria de actiune este diferita de la un model la altul. Cu un singur aparat poti sa iti protejezi insa intreaga casa si chiar o mare parte din curte.

Benzi cu tepi

Foarte multe persoane apeleaza si la benzile cu tepi atunci cand incearca sa-si protejeze casele de mizeria provocata de pasari. Desi sunt foarte simple, usor de instalat si au un pret accesibil, acestea se dovedesc a fi la randul lor foarte practici.

Practic, se instaleaza in punctele cheie in care pasarile se aseaza de obicei, iar astfel acel loc va deveni incomod pentru ele. Neavand un mediu prielnic, vor cauta alte locuri in care sa isi duca veacul. Astfel, vei reusi sa tii pasarile departe cu costuri minime.

Exista benzi cu tepi din plastic dar si benzi cu tepi din inox. Daca primul tip are un pret mai accesibil, cei din inox se dovedesc a fi mai rezistenti si chiar mai estetici.


Tunuri anti pasari

Culturile agricole nu pot fi protejate cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete, mai ales daca sunt foarte mari. In cazul acesta, tunurile anti pasari se dovedesc a fi mult mai eficiente. Acestea provoaca explozii foarte puternice cu ajutorul carora pasarile sunt alungate, evitandu-se astfel si pagubele pe care le pot produce.

Tunurile anti pasari pot fi folosit pentru a proteja culturi agricole, balti, livezi sau alte zone mari in care productiile se doresc a fi cat mai bogate. Functioneaza cu ajutorul unei butelii pe gaz butan sau propan si protejeaza suprafete mari de pana la 4-5 km. Exploziile pot fi programate la anumite intervale de timp, iar astfel culturile agricole vor fi foarte bine protejate.


Spray repelent

Poate cel mai simplu mod prin care poti scapa de pasari este sa folosesti un spray repelent. Tot ce trebuie sa faci este sa tratezi suprafetele pe care doresti sa le protejezi, iar pasarile nu se vor mai apropia de zonele protejate.

Tratamentul rezista foarte mult timp chiar si in conditii de ploaie sau alte fenomene meteo, iar eficienta este una ridicata.

spray anti pasari

De asemenea, este si un mod de combatere a pasarilor destul de ieftin, pe care ar trebui sa il incerci.

Acestea sunt principalele tipuri de capcane anti pasari sau, mai bine zis, moduri de combatere a pasarilor. 

Articole asemanatoare

Cartitele reprezinta o categorie de daunatori speciala, iar asta deoarece legea din Romania le protejeaza, iar daca le faci rau, pedepsele pot fi destul de mari. ...
Pentru iubitorii de gradinarit, o cartita poate fi cel mai mare cosmar. Exista multi daunatori care iti pot afecta curtea si gradina, insa cartitele sunt cu sigur...
Cele mai bune metode de a scapa de cartite. Cum scapi de cartite intr-un mod rapid si eficient. Metode testate de sute de mii de oameni.
Odata cu venirea primaverii si a temperaturilor ceva mai ridicate, insuportabilii tantari revin la viata, cu toate ca nimanui nu i-a fost dor de aceste insecte in...
Nimic nu este mai respingator decat prezenta gandacilor in bucatarie iar odata ce ne-au invadat casa, trebuie sa luam imediat masurile necesare pentru alungarea l...
Pisicile sunt fara dar sau poate niste animale de companie foarte indragite si simpatice. Neglijenta multor stapani de pisici au dus insa la aparitia unui numar t...
Pentru persoanele care locuiesc in apropierea unei paduri daunatori ca soarecii sau insectele reprezinta cea mai mica problema. In zonele de padure exista o alta ...
Inca din cele mai vechi timpuri, soarecii au reprezentat o problema impotriva careia oamenii s-au vazut nevoiti sa lupte. Se inmultesc foarte rapid si totodata nu...
Un singur porumbel asezat pe coama casei poate constitui o imagine destul de placuta, insa un stol intreg care iti viziteaza deseori proprietatea poate produce o ...
La fel ca rozatoarele, pasarile se dovedesc a fi deseori tare deranjante, mai ales din cauza faptului ca produc foarte multa mizerie. Prin excrementele lor, pasar...