Se incarca...

Solutii pentru a tine pasarile la distanta de proprietatea ta


La fel ca rozatoarele, pasarile se dovedesc a fi deseori tare deranjante, mai ales din cauza faptului ca produc foarte multa mizerie. Prin excrementele lor, pasarile pot produce foarte multe daune multor tipuri de suprafete, iar de cele mai multe ori acestea afecteaza direct peretii caselor atunci cand isi construiesc cuiburi sau chiar cand se hranesc.

De asemenea, acoperisurile au cel mai mult de suferit in urma prezentei unui numar mare de pasari. Excrementele lor sunt foarte acide, astfel incat daunele produse pot fi destul de mari. Specialistii spun ca durata de viata a unui acoperis poate scadea chiar si pana la jumatate atunci cand problema pasarilor daunatoare este ignorata.

Amintim si faptul ca prezenta pasarilor poate atrage si alti daunatori, ceea ce ne va da si mai multe batai de cap. Iata deci cateva motive pentru care ar trebui sa faci tot posibilul sa tii pasarile la distanta de proprietatea ta. Iar daca te intrebi cum poti face asta, tot noi iti vom oferi si raspunsurile.

Iti prezentam in acest articol cateva solutii cu ajutorul carora poti tine la distanta pasarile.

Metode de alungare a pasarilor daunatoare

Asa cum ti-am prezentat, exista suficient de multe motive pentru care trebuie sa nu tratam cu indiferenta prezenta pasarilor daunatoare. Doar ca nu este chiar atat de simplu sa poti lupta impotriva pasarilor, acestea dand dovada de o rezistenta incredibila.

In primul rand trebuie sa te asiguri ca pasarile nu gasesc pe proprietatea ta o sursa bogata de hrana, deoarece va fi aproape imposibil sa le alungi in acest caz. Dupa ce te-ai asigurat de acest lucru, poti incerca metodele de combatere a pasarilor.

Folosirea aparatelor cu ultra-sunete pentru combaterea pasarilor

O solutie foarte la indemana este folosirea aparatelor cu ultra-sunete cu ajutorul carora pasarile sunt usor de alungat. Comercializam aparate de acest tip si le recomandam deoarece le cunoastem potentialul imens pe care il au in lupta contra-rozatoarelor.

Eficienta lor este garantata de ultra-sunetele emise dar si de flash-urile puternice de lumina cu ajutorul carora reusesc sa sperie pasarile. De asemenea, un alt motiv pentru care ar trebui sa incerci aparatele impotriva pasarilor este faptul ca au o raza de actiune destul de mare, iar cu un singur aparat vei putea proteja o suprafata considerabila.

Metode traditionale de alungare a pasarilor

Chiar daca pretul aparatelor anti-pasari nu este unul foarte mare, multe persoane prefera metodele traditionale si cu preturi ceva mai accesibile.

Iar cand spunem metode traditionale, ne referim la urmatoarele:


  • Spray-urile anti pasari care pot fi folosite pentru a trata diferite suprafete, astfel incat pasarile sa fie respins
  • Gelurile anti-pasari cu ajutorul carora suprafetele tratate devin incomode pentru pasari, acestea fiind descurajate sa iti mai viziteze proprietatea.
  • Benzile cu tepi care sunt usor de instalat si garanteaza o eficienta sporita, prin incomoditatea lor pe care o provoaca pasarilor.

Aceste trei metode sunt folosite adesea de multi proprietari care isi doresc sa tina pasarile la distanta fara sa cheltuiasca prea mult. Totusi, asa cum spuneam si mai sus, arma de baza pe care o poti folosi impotriva pasarilor daunatoare ramane aparatul cu ultra-sunete.

Articole asemanatoare

Un singur porumbel asezat pe coama casei poate constitui o imagine destul de placuta, insa un stol intreg care iti viziteaza deseori proprietatea poate produce o ...
Soarecii sunt cu siguranta cei mai neplacuti daunatori, iar atunci cand observam un soricel in casa noastra incepem imediat sa cautam metode prin care putem scapa...
Deși câinii maidanezi reprezintă o problemă cu care ne confruntăm de foarte mult timp, se pare că încă nu s-au găsit soluțiile cele mai eficiente pentru ca aceast...