Se incarca...

Legea care interzice hrănitul porumbeiilor și a pisicilor


Deși sunt considerați o prezență foarte atrăgătoare pe pietonalele din toată țara, numarul mare de porumbei poate cauza suficient de multe probleme încât să se auto-sesizeze chiar și autoritățile. De asemenea, numărul tot mai mare de pisici maidaneze ce pot fi întâlnite în majoritatea orașelor și cartierelor sunt și ele o problemă cu care societatea noastră se confruntă.

Măsurile împotriva înmulțirii acestora sunt mai mult decât necesare, iar acest lucru a fost constatat și de către autoritățile din Oradea.

Pentru a preveni înmulțirea păsărilor dar și a altor animale fără stăpân, precum și pentru a evita mizeria excesivă pe care acestea o fac, autoritățile din Oradea îi amenință cu amenzi de până la 500 de lei pe toți cei care hrănesc animalele de pe domeniul public.

Tot în Oradea, mai mulți locuitori ai unui imobil situat chiar în centrul orașului, au apelat la o metoda foarte ingenioasă și eficientă de a scăpa de porumbei: un difuzor care emite sunete ce imită un uliu. Astfel, porumbeii sunt speriați de un posibil pericol.

Nu toți cetățenii orașului s-au arătat entuziasmați de decizia autorităților din Oradea. Unele voci spun că interdicția de a hrăni pisicile ar putea avea o consecință gravă: dispariția lor și totodată favorizarea înumlțirii rozătoarelor. Practic, ei spun că s-ar scăpa de o problemă și ar apărea alta, poate chiar mai gravă.

Amintim că pe site-ul nostru pot fi găsite mai multe dispozitive și capcane pentru toate tipurile de dăunători. Astfel, indiferent de tipul dăunătorilor cu care vă confruntați, veți găsi la noi pe site soluții eficiente și sigure pe care le puteți folosi pentru a preveni daunele și problemele provocate de aceștia.

Dispozitive cu ultra-sunete pentru porumbei, rozătoare și alte dăunătoare

Principalul mod de alungare al dăunătorilor pe care noi îl promovăm este folosirea dispozitivelor cu ultra-sunete. Comercializăm mai multe dispozitive de acest tip, diferite în funcție de tehnologia folosită și a dăunătorilor pe care trebuie să îi îndepărteze. De asemenea, punem la dispoziția clienților și dispozitive care permit alegerea frecvenței ultrasunetelor, care pot fi folosite pentru a combate o gamă largă de dăunătoare. Practic, utilizatorul alege frecvențele dorite în funcție de dăunătorii pe care vrea să îi îndepărteze. Un singur aparat, mai multe soluții!

Dar acestea nu sunt singurele produse anti-daunatori de pe site-ul nostru. Pentru a ține porumbeii departe mai pot fi instalate și benzi cu țepi sau pot fi folosite spray-uri special concepute pentru alungarea păsărilor.

Pentru alte tipuri de dăunători, avem diferite capcane mai moderne sau mai clasice, care vor funcționa cu succes iar proprietatea va fi una curată din punct de vedere estetic și igienic.

Așadar, dacă ai probleme cu dăunătorii și nu știi ce produs să folosești, ne poți contacta iar noi îți vom oferi aparatura necesară sau capcanele cele mai potrivite pentru dăunătorii care îți creează probleme. Contactează-ne acum iar problemele tale cu dăunătorii vor fi rezolvate în cel mai scurt timp posibil!