Se incarca...

Gandacii sunt tot mai rezistenti impotriva insecticidelor

cum scapi de gandaci de bucatarie

Gandacii reprezinta o categorie de daunatori impotriva carora noi cei de la Fara-Daunatori.ro oferim cele mai eficiente metode de combatere. Un lucru mai putin stiut despre gandaci este insa faptul ca acestia evolueaza foarte rapid, evolutia lor fiind atat de accelerata incat pana si specialistii au ramas surprinsi.

Conform unor experiemente recente, s-a ajuns la concluzia ca gandacii au evoluat atat de mult incat au inceput dezvoltarea imunitatii impotrva insecticidelor folosite pentru combaterea lor, acestea dovedindu-se a fi mai putin eficiente.

Concluzia apartine cercetatorilor din cadrul Universitatii Purdue. Acestia au folosit diferite insecticide anti gandaci si s-a ajuns la concluzia ca acestia au mai multa rezistenta impotriva insecticidelor. De asemenea, specialistii sunt de parere ca in curand gandacii se vor dovedi a fi in totalitate imuni in fata insecticidelor.

Practic, se crede ca in viitor va fi imposibil sa mai putem combate gandacii folosind insecticide.

MaxForte IC Gel este unul dintre produsele noastre pe care le recomandam impotriva gandacilor. Este un insecticid care da in continuare rezultate foarte bune, drept urmare ramane o varianta ce merita luata in considerare atunci cand se doreste combaterea gandacilor de bucatarie.

Pentru a extermina gandacii se foloseste un cocktail care contine mai multe tipuri de insecticide, astfel incat gandacii sa poata fi ucisi chiar si in cazul in care au dezvoltat imunitate pentru o anumita substanta. Aceasta strategie ar putea fi compromisa insa daca gandacii continua sa isi dezvolte aceasta rezistenta impotriva solutiilor insecticide.

Studiul efectuat de catre cercetatori a reusit sa tina sub control inmultirea gandacilor cu ajutorul insecticidelor. In ceea ce priveste extirparea lor, acest lucru nu s-a reusit.

In viitor, pentru a reusi sa scapam de gandaci vom fi nevoiti sa folosim alte metode. Din fericire, noi cei de la Fara-Daunatori.ro ne adaptam mereu nevoilor clientilor nostri dar avem in vedere si evolutia daunatorilor, astfel produsele noastre sa fie cat mai eficiente.

In acest sens, ca o alternativa pentru produsele insecticide anti gandaci, noi punem la dispozitia clientilor o gama larga de dispozitive cu ultra-sunete anti gandaci. Acestea au fost gandite in asa fel incat gandacii sa nu se poata obisnui cu undele sonore emise si nici sa poata dezvolta rezistenta impotriva acestora.

Ultrasunetele sunt emise la intervale de timp diferite, astfel incat eficienta sa fie cat mai ridicata. De asemenea, frecventa este variabila, asa ca gandacii vor putea fi indepartati indiferent de specia din care fac parte.