aparat anti rozatoare marder frei

Aparat auto cu ultrasunete anti rozatoare Marder Frei 78405

-19%
Preț (Include TVA)95.00Lei
Preț de listă:117.00Lei
Reducere:22.00Lei (18.80%)
Cod: 78405

anti soareci

Aparatul Marder Frei este un dispozitiv care va ajuta sa scapati de rozatoarele nedorite din masina dumneavoastra. Acesta foloseste un semnal acustic cu o frecventa de 12kHz la intervale de catre 15 secunde, care este perceputa de catre rozatoare ca fiind deranjanta si foarte neplacuta si astfel vor evita zona in care este amplasat dispozitivul.

  Info:Imaginile de pe acest site au caracter informativ

  Există în stoc

  Cantitate: +-
  Trimite unui prieten
  Adaugă la Favorite Compară

  Comandă rapidă

  Completează cele 2 câmpuri
  Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.

  Aparatul Marder-Frei anti rozatoare se leaga direct la bateria masinii. Cablul negru se leaga la borna plus, iar cablul maro la minus. Daca se leaga suplimentar cablul gri de borna 15 (butuc de contact, radioul de masina) a bateriei, atunci aparatul porneste automat cand se opreste motorul si se opreste automat cand se porneste motorul. Acest lucru mareste durata de functionare a aparatului, deoarece functioneaza doar daca motorul este oprit.

  Daca nu folositi vehiculul un timp mai indelungat, atunci va rugam sa aveti grija ca aparatul sa fie decuplat in aceasta perioada de timp.

  Indicatii generale:

  In cazul in care masina dumneavoastra a mai avut contactul cu jderii, trebuie sa eliminati mirosurile, deoarece acesta este modul prin care acestia is marcheaza teritoriul. Din acest motiv pot patrunde alti jderi chiar si intr-un compartiment al motorului protejat de dispozitivul nostru.

  Specificatii tehnice:

  • Tensiunea de functionare: 12 V DC
  • Curentul: aprox 7 mA
  • Frecventa: 12 kHz
  • Consum de curent: 0.1 W
  • Siguranta: 0.2 A extern
  • Nivel fonic: 85 dB
  • Cablu de conectare: 30 cm
  • Unghiul razei reflectate: aprox 160º
  Sus
  ☏ 0765 004 472
  ☏ 0773 848 095