Dispozitiv anti pasari BR14

Dispozitiv anti pasari BR14 Profesional

Preț (Include TVA)720.00Lei
Cod: BR14

anti pasari

Dispozitivul BR-14 este cel mai sigur si ecologic aparat impotriva pasarilor nedorite. Acesta nu foloseste poluanti si produse chimice, ci emite sunete ale pasarilor de prada in combinatie cu zgomote de pusca. El este utilizat in principiu pentru controlul pasarilor in zonele agricole si de depozitare, aeroporturi, porturi, pe o suprafata de aproximativ 4000-5000 m2.

  Info:Imaginile de pe acest site au caracter informativ

  Există în stoc

  Cantitate: +-
  Trimite unui prieten
  Adaugă la Favorite Compară

  Comandă rapidă

  Completează cele 2 câmpuri
  Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.

  Aparatul este prevazut in partea frontala cu 3 LED-uri, ce vor indica:

  • "Sensor": monitorizarea aparatului se schimba in functie de lumina. Astfel cand lumina inconjuratoare scade (apus de soare), aparatul trece in modul de noapte. Acest lucru inseamna ca in timpul noptii aparatul este in modul de asteptare, nu va emite, deoarece si pasarile sunt inactive.
  • "Power": acest LED se aprinde cand aparatul este conectata la o sursa de alimentare si indica buna functionare a acestuia.
  • "Low Bat": se aprinde cand bateria este pe terminate (doar in cazul in care aparatul este conectat la o baterie auto). Cand se activeaza acest LED aparatul da un semnal de avertizare la fiecare 10 minute. Cu toate acestea, functionarea aparatului nu este afectata, insa acesta mai poate functiona pentru o perioada de maxim 2 ore. Dupa acesta perioada de timp, aparatul trece automat in modul standby (nu va mai emite sunete pana cand bateria nu va fi schimbata sau reincarcata). Atunci cand aparatul este in standby, datorita bateriei scazute, alarma impotriva pasarilor nu se va activa. Acest lucru va proteja bateria de o descarcare completa.

   

  Specificatii tehnice dispozitiv anti pasari BR-14:

  • Voltaj: 12C/DC
  • Sursa de alimentare :  acumulator auto 50 A sau alimentator de 12 V ;
  • Consum de energie: 20 W
  • Zona efectiva: 4.000 - 5.000 m2
  • Temperatura de operare: -10 C + 40 ° C
  Sus
  ☏ 0765 004 472
  ☏ 0773 848 095